Інструкція по нарізці м'яса - вставка 128 x 23 мм - з ручним важелем - Royal Catering
Доставка
Оплата
Опис
Якщо ви лише зрідка готуєте котлети або хочете замаринувати м'ясо, тоді ручний тендерайзер для м'яса - саме те, що вам потрібно! З нею легко працювати, і ви досягнете першокласних результатів при обробці м'яса лише кількома рухами кривошипа. Або просто візьміть його з собою на ринок. Він надзвичайно компактний і не потребує електроенергії!
За допомогою збивача для сміття ви працюєте безпосередньо і просто - і без електрики!
Високоякісну збивачку для гребінців з нержавіючої сталі можна встановити на будь-якому робочому місці всього за кілька кроків. Для більшої стійкості закріпіть підставку за допомогою двох затискачів, що йдуть в комплекті. Лоток подачі 128 x 23 мм ідеально підходить для шматків м'яса шириною 12,8 см і товщиною 1,8 см. Використовуйте щипці з нержавіючої сталі, що входять до комплекту, щоб безпечно вставити м'ясо.
Ви можете легко керувати збивачкою за допомогою рукоятки; для роботи не потрібне джерело живлення. Відстань між відбивачем і робочою поверхнею становить 16 см, що забезпечує достатньо місця для миски, в яку можна покласти готове м'ясо.
Дотримуйтесь інструкцій з техніки безпеки, наведених на приладі, щоб користуватися м'ясорубкою без шкоди для здоров'я. Гострі леза з нержавіючої сталі так само легко чистити після використання, як і гладкі поверхні приладу.